Menu

Ons aanbod

Bent u op zoek naar een Bijzondere Tafel? Dan bent u bij ons bij het juiste adres. Bijzondere Tafel is gespecialiseerd in het maken van tafels op maat van verschillende soorten hout. In overleg maken we ook andere meubelstukken. 

Wanneer u bij ons komt, nemen we de tijd om goed naar uw wensen en verlangens te luisteren. We vragen door en denken met u mee. Door de samenwerking die dan tot stand komt, ontstaat er een mooi en passend resultaat dat volledig aansluit op uw wensen. Elke tafel krijgt hierdoor een unieke uitstraling.

Gerrit Snijders werkt van hart naar hoofd en vanuit daar creëert hij. Binnen Bijzondere Tafel wordt niet gewerkt met vastomlijnde kaders en modellen, maar vooral vanuit intuïtie. Ervaring leert dat dit een treffende manier is om resultaten te bereiken. Bij complexe opdrachten kunt u gebruik maken van de kwaliteiten van onze ontwerper Dion Dieker voor de uitwerking van uw vraag.

Stoere tafels met karakter

Er wordt gewerkt met natuurproducten, levend materiaal. Er worden geen strakke eindproducten gemaakt, maar tafels met karakter die ontstaan vanuit de keuze uit een groot assortiment aan hout. Welk hout u ook kiest, door onze werkwijze blijft het leven voelbaar in elke tafel.

Als u echt iets bijzonders wilt, kunt u denken aan een overwaarde tafel gemaakt uit stukjes resthout of sloophout. U kunt hiervoor hout uitkiezen bij Frank Pouwer Historische Bouwmaterialen of in overleg hout aanleveren. Voorwaarde is wel dat de het materiaal voldoende dik is. Overwaarde tafels worden afgewerkt met een stevige lak waardoor het hout bestendig is tegen invloeden van buitenaf.

Meer weten over het aanbod aan materialen? Kijk dan op de website van Frank Pouwer met wie Bijzondere Tafel samenwerkt.

badkamermeubels van hout

Geïnteresseerd?

Meer weten over een tafel, prijzen of de mogelijkheden?

Neem contact op info@bijzonderetafel.nl

Winkelwagen