Menu

De werkplaats

In de werkplaats van Bijzondere Tafel heerst rust, klinkt muziek en wordt met overgave gewerkt. Bijzondere Tafel maakt tafels vanuit het hart en met karakter. De tafel is een plek die mensen samenbrengt, verbindt en uitnodigt om met elkaar in gesprek te gaan. Bijzondere Tafel verzorgt maatwerk, maar niet op een traditionele manier. Er wordt gecreëerd vanuit aandacht en liefde voor het materiaal, uw verhaal en het ambacht.

Bijzondere Tafel is in 2006 opgericht vanuit het idee dat een tafel ontstaat vanuit het materiaal dat op dat moment beschikbaar. De eerste tafel die oprichter Gerrit Snijders creëerde was de Overwaarde tafel, een tafel gemaakt uit restjes hout. Nu we samenwerken met Frank Pouwer Historische Bouwmaterialen is er hout in overvloed, maar de gedachte dat een Bijzondere Tafel alleen kan ontstaan door samenwerking is gebleven.

Naast Gerrit bestaat het team van Bijzondere Tafel uit ontwerper Dion, Martijn en Bobby, waarbij ieder weer zijn eigen bijdragen levert bij de totstandkoming van de tafels.

Geïnteresseerd?

Meer weten over een tafel, prijzen of de mogelijkheden?

Neem contact op info@bijzonderetafel.nl

Winkelwagen