Menu

Workshop Familietafel

Je bent al tijden op zoek naar een geschikte, leuke tafel van hout waar je met de hele familie en met vrienden lekker aan kunt schuiven. Het liefst maak je de ideale tafel helemaal zelf maar het ontbreekt je aan kennis, materialen en gereedschap. Dan is deze familie-workshop zeker iets voor jou!
Behalve een fantastisch eindresultaat heb je ook nog eens een leuke dag met het hele gezin. Dat maakt jouw tafel extra persoonlijk en waardevol!

Duurzame én persoonlijke tafel

We maken het tafelblad uit stukjes geverfd resthout /sloophout in allerlei leuke kleuren. Zo zijn we vanzelf al duurzaam bezig. Daarnaast is het altijd leuk om persoonlijke items, teksten of afbeeldingen in de tafel te verwerken. Je bepaalt zelf de uiteindelijke grootte en vorm van de tafel. Je kunt een rechthoekige, een ronde, een ovale, of eigen vorm tafel in iedere maat maken. Voor de tafelpoten, de tafelrand, en de afwerking (lak) zijn ook verschillende mogelijkheden. Misschien heb je zelf nog wel meer bijzondere ideeën of persoonlijke wensen. We doen alles in gezamenlijk overleg. Natuurlijk leveren we de tafel netjes bij jullie thuis af op een geschikt moment.

Waar kun je deze workshop “familietafel” volgen?

De workshop vindt plaats in onze ruime werkplaats in het mooie plaatsje Doorwerth. Vlak bij Arnhem. Dit is op zichzelf al een bezoek waard en leuk te combineren met de workshop.
Bekijk hier alvast de route.

Ben je al enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak om de workshop in te plannen. Dat kan telefonisch via 06 425 158 16 of stuur een e-mail via het contactformulier.

Onder dit artikel zie je aantal leuke voorbeelden van eerdere workshops. Wellicht staat jullie tafel er straks ook bij!

Geïnteresseerd?

Meer weten over een tafel, prijzen of de mogelijkheden?

Neem contact op info@bijzonderetafel.nl

Winkelwagen