Menu

Workshop

Bijzondere Tafel  biedt Bijzondere Tafel workshops aan. Gerrit Snijders begeleidt  processen waarbij het maken van een tafel wordt ingezet als middel tot cultuurverandering binnen bedrijven of gemeenten. Een tafel met een groep maken gaat over DOEN, een proces van Hoofd naar Hart. Er wordt gebruik gemaakt van technieken waarbij er een levendige dynamiek ontstaat, een proces van loslaten, vertrouwen en respect.

Binnen een teambuildingsworkshop is Gerrit in staat om de juiste sfeer te creëren en op een ongedwongen wijze onderliggende verhoudingen en patronen zichtbaar en bespreekbaar te maken. Gezamenlijk een tafel maken met resthout is een magisch proces. Tijdens het proces gebeuren mooie dingen, en het resultaat is een prachtige tafel waar iedereen trots op is. Een tafel die uitnodigt om met elkaar in gesprek te gaan.

Door samen een te tafel is maken is het ook mogelijk om mensen in buurten, wijken en straten op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te brengen en hen kennis te laten maken met het idee van sociale overwaarde. We hebben in het verleden workshops georganiseerd voor o.a. de gemeente Gennep, Standvast, Slingeland Ziekenhuis Doetinchem, gemeente Nijmegen, Lions Arenacum Arnhem, Loparex Apeldoorn, Huisartsen praktijk Komp te Loo van den Hornberg-Rosbergen, Inspiratiehuis Arnhem, Centrum voor Bewegen Veenendaal, Saxion Hogeschool Deventer, Special olympics.

Workshop tafel maken

Geïnteresseerd?

Meer weten over een tafel, prijzen of de mogelijkheden?

Neem contact op info@bijzonderetafel.nl

Winkelwagen