Bijzondere
Tafel

Waar historisch hout en ambachtelijke creativiteit samenkomen om tijdloze meesterwerken te vormen.

Wie zijn wij?

Bijzondere tafel is een unieke meubelmakerij die zich toewijdt aan het creëren van prachtige meubelstukken met oud en historisch hout. Onze specialisatie omvat een breed scala aan producten, waaronder tafels, keukenbladen, wastafelbladen en bladen voor blind ophangsystemen. 

Ons verhaal begon in 2006, oorspronkelijk onder de naam Snijdersmeubelmakerij. Al snel werd duidelijk dat onze passie en vakmanschap zich vooral uitstrekten tot het maken van tafels. Met die focus en toewijding veranderden we onze naam in Bijzondere Tafel.

Wat ons onderscheidt, begint bij het prachtige historische hout dat we koesteren en bewerken. Ons doel is om voor elke klant een prachtig product te creëren, waarbij we nauwlettend luisteren naar hun wensen. Hoewel we een vleugje eigenwijsheid bezitten, waarderen we de mogelijkheid om onze eigen creativiteit in elk stuk te verweven. Het oude hout biedt soms uitdagingen in de bewerking, maar juist die interactie tussen het hout en de maker resulteert in authentieke en unieke meesterwerken.

Ervaring
0 jaar
Tevreden klanten
0 +

In onze ogen is een houten tafel een van de meest essentiële meubelstukken in elk huis of kantoor. Het is niet zomaar een functioneel object, maar een centraal element dat mensen samenbrengt. Het schept sfeer, nodigt uit tot delen, gesprekken en maaltijden. Bij Bijzondere Tafel geloven we dat een tafel symbool staat voor gezelligheid en het creëren van dierbare herinneringen.

Onze passie en expertise zijn gewijd aan het ontwerpen en vervaardigen van unieke, op maat gemaakte houten tafels. Deze tafels zijn de perfecte aanvulling op uw interieur, een weerspiegeling van vakmanschap en emotie die generaties lang meegaat.

Bijzondere Tafel – waar historisch hout en ambachtelijke creativiteit samenkomen om tijdloze meesterwerken te vormen.

Onze werkwijze

Stap 1

Vraag en gesprek voeren eventueel aangevuld met schets of tekening zodat we duidelijkheid krijgen over de vorm, materialen en afmetingen.

stap 2

Samen materiaal uitzoeken, afspraken maken over details, levertijd en transport.

stap 3

Met de uitgezochte materialen aan de slag en het meubel vervaardigen

Ons team

Gerrit

Eigenaar

Dion

Eigenaar